Referencer


1Jeg kom direkte fra USA og startede på Aalborg Universitet sommeren 2008. Jeg havde brug for en lille bil. Via en kontakt i Randers blev jeg anbefalet at kontakte Bil-Køb-Sag v/Kaj Friis. Han spurgte mig om utrolig mange ting og først bagefter fandt jeg ud af, at det jo var fordi han meget præcis ville finde den rigtige bil til mig. Det gjorde meget hurtigt, og da jeg landede i Ålborg Airport,  stod han parat med bilen til mig.  

Jeg fik en Honda Accord med automat gear og som jeg har været fuldt ud tilfreds med. Dygtig og professionel håndtering af hele forløbet. Værd at anbefale.

Patrick Harrison, Aalborg

 

2Jeg har både solgt og købt bil ved Bil-Køb-Salg ApS. Af private årsager skulle vi hurtig af med vores gamle Landrover. Jeg besøgte den lokale autoriserede landrover forhandler ”Nelleman” i Randers, som dog kun ville byde 88.000 for bilen.  Jeg var meget overrasket og selvfølgelig ikke tilfreds. Nellemann anbefalede mig, at besøge Kaj Friis og prøve at få ham til at sælge bilen. Vi fik hurtigt lavet en aftale og Kaj Friis mente at den først blev solgt i løbet af 2-3 måneder. Men den blev solgt efter 15 dage til kr 149.000, og efter fratræk for div. omkostning, salær m.m. fik jeg overført kr 138.000,-. Altså en merpris på kr 40.000,-. Et halvår efter skulle vi bruge en lille billig bil fordi min kone havde fået nyt job og skulle til at køre mange km.

Jeg kontaktede Kaj Friis-Christensen, som efter 5 dage havde fundet en peugeot 106 diesel til en fornuftig pris. Den har vi kørt i over et år og er meget tilfredse. Derfor kan min kone og jeg varmt anbefale Bil-Køb-Salg og Kaj Friis-Christensen.

Søren Kristensen, Randers

 

3På en ferie i sydtyskland fik jeg smadret min bil, som blev totalskadet på stedet. På vej hjem i toget kontaktede jeg ”Din Bilmægler” i Randers for at høre om han kunne skaffe mig en bil, eller om jeg evt. blot kunne leje en bil. Kaj ”forhørte” mig i 10 min. !! 5 timer efter, kort efter, at vi havde passeret den tyske grænse, var han i røret med 2 konkrete tilbud. Han have en gl. Mercedes 220, som vi kunne leje i 10 dage, hvorefter vi kunne tage stilling til om vi ville købe den.  Den kørte pragtfuld og vi købte den få dage efter og har aldrig fortrudt det.

Det mest fantastiske var, at vi omgående stod med en bil, dagen efter vi kom hjem.  Derfor blev vi enige om, at vi gerne ville hjælpe Kaj Friis med ovenstående ord og give vores fulde anbefaling til firmaet.  Det er ikke sidste gang vi bruger firmaet.

Jens Nielsen, Århus

 

4Da jeg skulle have en ny bil, blev jeg meget skuffet, over den bytte pris forhandleren bød mig, for min gl. Ford Escort. Han bød kun kr 5.000,- Forhandleren foreslog mig at køre ind til Randers og få et bud fra Kaj Friis – Din Bilmægler på Hobrovej 60. Han foreslog at vi satte den til salg for 24.900, og inden en uge var omme var den solgt til 23.000. Efter div. Honorar til Kaj Friis blev der kr 17.000 tilbage til mig og det var jo dejligt. Det bedste var, at Kaj Friis opfordrede mig til at presse prisen, fordi det nu var en ren handel og det lykkedes mig at få bilen presset bilen 3000 kr ned.  

Enhver kan nok forstå, at jeg varmt kan anbefale Kaj Friis – Din Bilmægler i Randers. 

Jette Schmidt , Randers

 

5Hej. Jeg hedder Nicolai Jensen og jeg har købt en fed bil igennem Kaj Friis i Randers. Jeg havde længe holdt øje med at Bil-Køb-Salg ApS havde 2 lækre Peugeot 306 til salg, men da jeg mødte op var de allerede solgt.  Kaj Friis tilbød min far og jeg, at han ville skaffe en lignende model inden for en uge. Det gjorde han  og 5 dage efter hentede vi den fedeste bil, præcis som aftalt.  

Jeg ved sku godt hvem der skal hjælpe mig med at købe bil næste gang…..

Nicolei Jensen, Hammel

 

6Jeg havde forsøgt at sælge mig citroen på DbA i over 2 måneder. I samme periode stor den foran vores hus med store salgsskilte, men jeg fik kun meget få kontakter og de var ikke alvorlige.  Hos Bil-køb-salg fik jeg et par råd om rengøring, dæk og motor rens. Jeg fik bilen solgt inden for 14 dage, og endda til en bedre pris.

Mogens Sørensen, Vorup

 

 

 

7Hej Kaj. Jeg vil godt hjælpe dig med en anbefaling, men jeg vil ikke have mit foto på nettet. Du må selv skaffe et foto af min bil eller lignende. Det finder du selv ud af. Men jeg kan udtale:Jeg har også fået hjælp fra Kaj Friis til at skaffe en bil og selv om jeg var lidt betænkelig i starten, så var det en kanon oplevelse. Kaj Friis arbejdede meget seriøst og fandt lige nøjagtig den rette bil til mig.. Alt blev ordnet af firmaet, Små reperationer, montering af anhænger træk, montering af nye højttalere, forsikring og nye nr. plader.  

Jeg takker mange gange og vil gerne anbefale Din Bilmægler til andre.

Dorthe Laursen, Randers

 

9I gennem vores søn, blev vi anbefalet at bruge Bilmægleren Kaj Friis-Christensen til at skaffe os en anden bil, fordi den gl. blev kasseret p.g.a. defekt  toppakning. Vi kom ned på Kajs kontor og fortalte at vi havde sparet 48.000 kr sammen til en bil. Efter en meget grundig gennemgang af vores ønsker og behov, bl.a. at vores kørselbehov lå årligt mellem 5- 8.000 km og primært behov for at trække vores campingvogn en gang imellem.. Han mente ikke han havde den rigtige bil i ”Stalden”, og bad os give ham en uges tid.  Ugen efter fik vi tilbudt en dejlig Mazda 626, helt uden rust og kun 188.000 til kr 18.000.  Den købte vi og nu har vi haft den i 2 år. Vi er fortsat meget tilfreds med bilen og de råd og tips vi fik. Vi kom med 48.000 og gik fra Kaj med en bil og 30.000kr som vi kunne bruge til andet godt.  

Vi vil stærkt anbefale Kaj og takker for den fine behandling og hjælp vi fik.

Søren  og  Klara Nielsen 


Åbningstider


Vi har ingen faste åbningstider. Normalt har vi kun ca. halvdelen af bilerne stående.

For at undgå, at I kører forgæves, anbefaler vi, at man ringer i forvejen og aftaler besigtigelse og prøveture hverdage og weekend på tlf.: 4028 2231.

TAK!

Fotokaj

Bil-Køb-Salg ApS
v/Bilmægler
Kaj Friis-Christensen
Hobrovej 60
8900 Randers

Tlf.: 86 43 19 33
Fax.: 86 40 38 37
Mobil: 40 28 22 31

Email: kfc@ranplay.dk

 
 
 
Udviklet af Bilinfo