Engros Biler


Bibilede _1

Bil-Køb-Salg A/S  ENGROS

Gennemgået  og NYSYNEDE

engros biler – også til private ! 

 logo 40282231

Vores engrosbiler er biler, som vi har opkøbt af større bilforhandlere. Det er biler som falder uden for deres segment, fordi de ikke vil give nogen garanti for ældre biler og fordi de ikke kan oppebære deres normale fortjeneste på 15-30.000 kr pr bil. I nogle få tilfælde kan der være tale om, at vi hjælper vores kunder med at sælge deres bil engros. 

Engros vil i princippet sige, at vi sælger bilen som den er og forefindes. Engros bilsalg kan sammenlignes med at man køber bilen privat.  Dog skal - og vil vi - leve op til vores ry og rygte, som en troværdig og ærlig bilhandler, som man kan stole på. Vi har solgt biler i 20 år og skal ikke have ødelagt vores navn! 

Vi sælger hovedsalig ENGROS til andre bilforhandlere og virksomheder. Hvis du som privat person er interesseret i at købe en bil ENGROS, kan du sagtens købe den, selvom du ikke er bilforhandler, bare du har mulighed for at købe bilen via et CVR nummer.  Er du i tvivl er du velkommen til kontakte Kaj på 40282231.

 Vi sælger hovedsalig vores biler engros til en fordelagtig pris.  Jo mindre klargøring – jo mindre pris. Hvis kunden ønske det, kan vi sagtens levere bilen med Garanti og klargøring i flg. individuel aftale. Pris og vilkår hænger som regel sammen.!

Bilmaegler _1

For hver bil udarbejder vi en TILSTANDS RAPPORT  , hvor vi forsøger at give køber et reelt indtryk af bilens stand.  Vi sælger altid vores engros biler NYSYNET, men derfor kan tilstands rapporten F.eks. fortælle om bremseklodser og bremseskiver er helt nye eller halvslidte, - trænger bilen til service, - trænger remmene til at udskiftes, - er der forhold som tyder på fejl ?? osv

 På engros biler kan der være både mekaniske, såvel som kosmetisk klargøring. 

Man kan selvfølgelig låne bilen for at få den tjekket på sit eget værksted, så man ved hvad man køber.

 Vi undersøger selvfølgelig om der er pant i bilen ved tinglysningen og giver REST-GÆLD-GARANTI og udleverer udskrift fra Tinglysningskontoret.

Vi undersøger også km stand i forhold til service bog og de foregående bilsyn og giver skriftlig KM-GARANTI og udleverer en komplet OVERSIGT OVER TIDLIGE BILSYN.  

Vores priser er Incl. papirarbejde, garanti for pant hæftelse, oprettelse af forsikring, udarbejdelse af tilstandsrapport og fejl fri synsrapport. Du skal dog betale for indregistrering , montering og nummerplader kr 1.600,-.

Det vigtigste er, at kunden får en god oplevelse og føler sig tryg ved handlen.  Vi samarbejder med flere Autoværksteder og har derfor let adgang til service og professionel ekspertise.

 Vi bestræber os på at yde en god service og lave troværdig og reel handel.

 Står til disposition for yderligere oplysninger

Med venlig hilsen   

 Fotokaj

 

Kaj Friis-Christensen

Bil-Køb-Slag A/S ENGROS BILER

kfc@ranplay.dk ” Tlf 4028 2231

Hobrovej 60, 8900 Randers

En afd. af Ran-Play A/S

Bogholderi: 4042 0932 

info@ranplay.dk

logo 40282231 

www.bil-kob-salg.dk

En afdeling af Ran-PLay A/S

CVR nr: 6894 8819

Åbningstider


Vi har ingen faste åbningstider. Normalt har vi kun ca. halvdelen af bilerne stående.

For at undgå, at I kører forgæves, anbefaler vi, at man ringer i forvejen og aftaler besigtigelse og prøveture hverdage og weekend på tlf.: 4028 2231.

TAK!

Fotokaj

Bil-Køb-Salg A/S ENGROS BILER
v/Bilmægler
Kaj Friis-Christensen
Hobrovej 60
8900 Randers

Tlf.salg: 40 28 22 31

Email: kfc@ranplay.dk

Tlf.bogholderi:  40 42 09 32

 

email:  info@ranplay.dk

www.Bil-Køb-Salg.dk

www. Bil-kob-salg.dk

 
 
 
Udviklet af Bilinfo