Bilmægler


Bibilede _1

Vi hjælper med at købe din nye bil, til en pris under markedsniveauet!

Se vores kartotek af biler som vi har i formidling i denne uge på 'Til salg' Nu kan du også byde på bilerne og bede om yderligere oplysninger. 

Vi hjælper også med at fremskaffe din specielle bil og gør alt for at opfylde dine specielle behov. Se ”Ønske bil”! Udfyld skemaet og eftersøgningen går straks i gang for at finde din ønske bil.

Vi hjælper med at sælge din gamle bil til en bedre pris end autoforhandleren tilbyder dig ! Se ”Sælg din bil” Udfyld skemaet og vi vender tilbage med yderligere information. (Det kan arrangeres således, at du kan fortsætte med at bruge din bil indtil den er solgt !)

Formelt er det dig der er køber eller sælger! I praksis laver vi det meste arbejde i hele processen! Vi sørger for klargøring og tjek af bilen i forståelse med både køber og sælger. Vi er konsulenter og formidlere af bilerne.

Bilmaegler _1

De fleste biler forhandles efter reglerne om ”Handel med brugt bil mellem private” D.v.s. der er ingen garanti !!  Bil-Køb-Salgs kan mod ekstra honorar yder 6 mdr. garanti på bagtøj, gearkasse og motor. Besøg evt. FDMs hjemmeside om ”Privat handel: http://www.fdm.dk/. Der er dog autoværksteder om også bruger os til at sælge deres biler og i disse handler gives normalt 6 måneders garanti.

Vi har erfaringen og yder professionel hjælp. Vi sørger gerne for brugtbiltest fra FDM eller APPLUS.

Alle vores biler annonceres på vores egen hjemmeside www.Bil-Køb-Salg.dk samt: www.Bilbasen.dk, www.DbA.dk, www.Bilpriser.dk, www.Bilzonen.dk, www.Guloggratis.dk, www.Bilkernen.dk, ekstrabladet, BT m.fl.

Vi sørger for annoncering, undersøgelse af pantsætning og restgæld og alt papirarbejdet. Ved import fra udlandet sørger vi også for afgiftsbetaling, vurdering og div. papirarbejde.

Vi står til disposition for yderligere oplysninger. Se ”kontakt” 

Med venlig hilsen


Kaj Friis-Christensen
Din BILMÆGLER

Bilnoegler _udlevering

Hvad koster det at bruge en bilmægler?

Omkostninger ved salg:

Opstartsgebyr, hvorefter din bil annonceres på vores  website www.Bil-Køb-Salg.dk  hvor køber kan ansøge om finansiering  1.000,- + moms kr 250,-..ialt

1.250,- kr

Optagelse på DKs største bil-websites. (se evt. listen på www.Bil-Køb-Salg.dk)  Kr1000,- + moms kr 250,- i alt kr ………………………………………….. ialt

1.250,- kr

Klargørings opgaver, fotografering, attester, tinglysning, trafikstyrelsen m.m. kr 1.000,- + moms kr 250,-   i alt kr……………………………………………. ialt

1.250,- kr

Salgshonorar for fremvisninger og øvrige henvendelser  kr 5.000,- + moms 1.250,-  i alt kr ………………………………………………………………………ialt

6.250,- kr

Forventet normalt samlet formidlings honorar (som dog i mange tilfælde nedsættes ved den konkrete handel)………………………………………………..ialt                      

10.000,- kr

Vores biler annonceres på  følgende websits: Vores egen hjemmeside www.Bil-Køb-Salg.dk samt: www.Bilbasen.dk,www.DbA.dkwww.Bilpriser.dkwww.Bilzonen.dkwww.Guloggratis.dkwww.Bilkernen.dk, ekstrabladet, BT m.fl.

Hvis din bil, imod forventning, ikke sælges  i formidlingsperioden,har det kun kostet dig opstartsgebyr (1000,-)+ moms.,-  ialt kr 1.250,-

 

Åbningstider


Vi har ingen faste åbningstider. Normalt har vi kun ca. halvdelen af bilerne stående.

For at undgå, at I kører forgæves, anbefaler vi, at man ringer i forvejen og aftaler besigtigelse og prøveture hverdage og weekend på tlf.: 4028 2231.

TAK!

Fotokaj

Bil-Køb-Salg A/S
v/Bilmægler
Kaj Friis-Christensen
Hobrovej 60
8900 Randers

Tlf.salg: 40 28 22 31

Email: kfc@ranplay.dk

Tlf.bogholderi:  40 42 09 32

 

email:  info@ranplay.dk

www.Bil-Køb-Salg.dk

www. Bil-kob-salg.dk

 
 
 
Udviklet af Bilinfo